zondag 19 augustus 2007

Parijs, 9 augustus 2007

De dag begon al vroeg. We al om 6 uur naar Oud-Beijerland om Eva op te halen. Daarna zijn we dan eindelijk, na nog eens 4 uur in de auto zitten, aangekomen in Parijs. De reis verliep erg goed en zonder verdwalen stonden we zo voor het hotel. In de auto heb ik met Eva natuurlijk veel gelachen en gekletst. Nadat er een gast in een busje lachend voorbij kwam rijden, en wij natuurlijk even gingen zwaaien, drong het pas echt tot ons door: “we zijn in Parijs”.

Nadat we onze kamer hadden bekeken en alle spullen hadden gedumpt zijn ze gelijk naar de eiffeltoren gelopen (die op steenworp afstand stond). Hierna hebben we ook gelijk de Notre-dame bekeken en zijn we lekker uit eten geweest.

Ook morgen zal het weer een lange dag worden, maar Parijs is echt super mooi! De pluspunten zijn zeker wel dat ze hier lekkere rosé hebben en dat de Franse mensen veel vriendelijker zijn dan dat ik had verwacht. Jammer alleen dat ik er dus echt geen HOL van versta! Gelukkig hebben m’n ouders vroeger bij de lessen Frans wél opgelet!

Liefs,
Carolien

Geen opmerkingen: