zondag 19 augustus 2007

Normandië, 12 augustus 2007

Ik heb gisteren helemaal geen tijd meer gehad om een stukje te schrijven! Gister ochtend zijn we vertrokken naar Lafayette. Dit is echt een mega winkel centrum waar dus óók alle dure merken staan. Alles heeft z’n eigen hoekje of plekje. Je valt echt flauw bij de prijs die je betaald voor een tasje of voor kleding. Toen we op de onderste verdieping rond liepen werden we aan alle kanten onder gespoten met parfum en we hebben echt onze ogen uitgekeken. Als arme student moet je er niet heen gaan met de intentie om iets te gaan kopen, maar enkel met het idee om rond te kijken.

Na Lafayette zijn we door gereden naar Normandië. Hier was nog wat gedoe met de sleutel maar alles is goed gekomen en het huisje is echt prachtig. Ook de omgeving is zeker de moeite waard (we zitten echt heel dicht bij de zee). Diezelfde avond zijn we nog naar het strand gelopen om de zonsondergang te bekijken. Heerlijk om te zien is dat. Het weer was er erg goed voor en ook de foto’s zijn er wel mooi uitgekomen. Ook was er een opkomende vloed dus in combinatie met het wilde water was het zeker weten de moeite waard. Er spelen zoveel gedachtes door je heen en plots voel je je een heel ander mens.

Na nog een lekker rosétje (het zal niet waar zijn), zijn we ons bed gaan opzoeken om rustig in slaap te vallen met de gedachten aan personen die je mist, een ondergaande zon en zeer pijnlijke voeten (van 2 intensieve dagen Parijs, een wandeling over een kiezelstrand aan zee, vervolgd door een flinke klim weer terug naar boven naar het huisje).

Vandaag hebben we lekker kunnen uislapen en zijn we deze middag het strand en de krijtrotsen van Etratat gaan opzoeken. Dit was echt een geweldig gezicht met een overweldigend uitzicht over de zee.

Vanavond zoek ik hier de ondergaande zon en het opkomde water weer eens op om vervolgens na een lekker rosétje weer in slaap te kunnen vallen.

De pluspunten hier zijn dat er mooie foto’s worden geschoten, de rust en de zee echt heerlijk is, de zeelucht ook heel fijn is. De minpunten zijn dat ik m’n benen echt onder de (9) muggenbulten zitten, dat ik mensen mis en dat er geen knappen mannen hier rondlopen.

Liefs,
Carolien

Geen opmerkingen: